LATEN AANLEGGEN

Laten aanleggen

Altijd al een groendak gewild, maar geen tijd om het zelf aan te leggen?! Geen probleem… wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Sedumdaken.

Een groendak aanleggen voor betere isolatie

Een verbeterde isolatie staat gelijk aan lagere maandlasten. Een groendak aanleggen kan uitkomst bieden, deze isoleert namelijk beter. Het houdt niet alleen de warmte beter binnenshuis, ook geluid wordt beter tegengehouden. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de buren, iets wat in dichtbevolkte gebieden nog wel eens voor problemen kan zorgen. Je kunt beter een goede buur hebben dan een verre vriend, een groen dak aanleggen maakt dat gelukkig mogelijk.

Een betere leefomgeving voor jezelf, de mensen om je heen en de dieren. Een groendak aanleggen is daarnaast niet slecht voor je dak, voor aantasting door wortels hoef je niet bang te zijn.

Groendak aanleggen voor meer biodiversiteit

De biodiversiteit is al jaren een probleem in Nederland, er komt veel beton bij maar aan groen wordt in grote steden niet gedacht. We moeten vluchten naar een park om wat van de natuur te genieten, maar het Vondelpark in Amsterdam is in de zomer ook niet echt groen. Er zijn meer mensen dan dat er natuur is. Een groendak aanleggen ziet er niet alleen geweldig uit, het zorgt ook voor meer biodiversiteit.

Jij creëert niet alleen meer groen in een donkere stad, je biedt ook plek voor mooie vlinders en vogels. Het is toch heerlijk om zingende vogels om je heen te hebben? Het geeft een gevoel van vrolijkheid.

Groendak aanleggen als investering

Een groendak aanleggen wordt door sommigen gezien als nadelig, dit vanwege de kosten. Het klopt dat een groendak wat duurder is dan een ander dak, maar dit zal zichzelf op den duur terugverdienen. Zoals je hebt gelezen in dit artikel, is een huis met groendak beter geïsoleerd, hiermee bespaar je maandelijks op de vaste lasten zoals energie.

Een ander voordeel is dat sommige gemeentes in Nederland een subsidieregeling hebben voor een groendak, daardoor krijg je een gedeelte van je investering al snel terug. Een groendak aanleggen wordt daardoor interessanter en voordeliger.

 Groendak aanleggen snel geregeld

We maken het nog mooier voor je, jij hoeft namelijk tijdens onze werkzaamheden je huis niet te verlaten. Onze werknemers zijn professioneel, weten wat er van hen wordt verwacht en werken snel. Een groendak aanleggen is vaak al binnen één dag geregeld, waarna je direct van de voordelen kunt profiteren.

Benieuwd of een groendak aanleggen iets voor jou is? Neem contact met ons op! Onze adviseurs helpen je met al je vragen of kunnen een datum prikken voor het aanleggen van jouw groene dak!

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor het aanleggen van een groendak? Neem contact met ons op of klik op een van onderstaande links!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij kunnen zowel op afstand (per e-mail) of fysiek jouw dak komen bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken.

Na onze afspraak maken wij een offerte op maat, met alle informatie die je nodig hebt! Ook kijken wij voor je, of er mogelijkheden zijn om bij jouw gemeente subsidie aan te vragen voor een groendak.

Aan de slag!

Zodra u onze offerte heeft ontvangen en hiermee akkoord bent, plannen wij in overleg een datum voor installatie en heeft u volledig ontzorgd een mooi groendak met alle bijkomende voordelen.

“Enige jaren na de oplevering van onze nieuwbouwhuizen in het Utrecht Noord-Oost wilden wij de daken van onze schuren vergroenen. De reden? Wij beseften dat onze geliefde stad zomers afkoeling nodig heeft en waterbuffering bij natte perioden. Daar wilden we een steentje aan bijdragen. Het insectenleven, binnenklimaat en de verlenging van de levensduur van de dakbedekking waren andere interessante redenen. En tot slot was ook het esthetisch aspect belangrijk. Prettig was dat de Gemeente Utrecht een subsidie uitgeeft, al hebben we die nog steeds niet binnen. Maar ook zonder is een groen dak de kosten meer dan waard! 

Door het met 17 woningen tegelijk aan te pakken, kregen we van UwGroendak een mooie korting. We hebben gekozen voor de optie dat UwGroendak de aanleg geheel verzorgde omdat dit ons veel tijd zou besparen tegen geringe meerkosten op de levering. Het contact vooraf en de tijdens de aanleg en ‘nazorg’ verliep zeer prettig. En het resultaat is prachtig zoals je ziet. UwGroendak heeft ook een onderhoudsinstructie afgegeven met daarbij een onderhoudscontract als optie. Al met al zijn we dik tevreden!”

Gert Heerschop

Initiatiefnemer, Heerschop Online

Een groen dak aanleggen voor betere isolatie

Een verbeterde isolatie staat gelijk aan lagere maandlasten. Een groen dak aanleggen kan uitkomst bieden, deze isoleert namelijk beter. Het houdt niet alleen de warmte beter binnenshuis, ook geluid wordt beter tegengehouden. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de buren, iets wat in dichtbevolkte gebieden nog wel eens voor problemen kan zorgen. Je kunt beter een goede buur hebben dan een verre vriend, een groen dak aanleggen maakt dat gelukkig mogelijk.

Een betere leefomgeving voor jezelf, de mensen om je heen en de dieren. Een groen dak aanleggen is daarnaast niet slecht voor je dak, voor aantasting door wortels hoef je niet bang te zijn.

Groen dak aanleggen voor meer biodiversiteit

De biodiversiteit is al jaren een probleem in Nederland, er komt veel beton bij maar aan groen wordt in grote steden niet gedacht. We moeten vluchten naar een park om wat van de natuur te genieten, maar het Vondelpark in Amsterdam is in de zomer ook niet echt groen. Er zijn meer mensen dan dat er natuur is. Een groen dak aanleggen ziet er niet alleen geweldig uit, het zorgt ook voor meer biodiversiteit.

Jij creëert niet alleen meer groen in een donkere stad, je biedt ook plek voor mooie vlinders en vogels. Het is toch heerlijk om zingende vogels om je heen te hebben? Het geeft een gevoel van vrolijkheid.

Groen dak aanleggen als investering

Een groen dak aanleggen wordt door sommigen gezien als nadelig, dit vanwege de kosten. Het klopt dat een groen dak wat duurder is dan een ander dak, maar dit zal zichzelf op den duur terugverdienen. Zoals je hebt gelezen in dit artikel, is een huis met groen dak beter geïsoleerd, hiermee bespaar je maandelijks op de vaste lasten zoals energie.

Een ander voordeel is dat sommige gemeentes in Nederland een subsidieregeling hebben voor een groen dak, daardoor krijg je een gedeelte van je investering al snel terug. Een groen dak aanleggen wordt daardoor interessanter en voordeliger.

Groen dak aanleggen snel geregeld

We maken het nog mooier voor je, jij hoeft namelijk tijdens onze werkzaamheden je huis niet te verlaten. Onze werknemers zijn professioneel, weten wat er van hen wordt verwacht en werken snel. Een groen dak aanleggen is vaak al binnen één dag geregeld, waarna je direct van de voordelen kunt profiteren.

Benieuwd of een groen dak aanleggen iets voor jou is? Neem contact met ons op! Onze adviseurs helpen je met al je vragen of kunnen een datum prikken voor het aanleggen van jouw groene dak!

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor het aanleggen van een groen dak? Neem contact met ons op of klik op een van onderstaande links!