LATEN AANLEGGEN

Laten aanleggen

Altijd al een groen dak gewild, maar geen tijd om het zelf aan te leggen?! Geen probleem… wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Sedumdaken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij kunnen zowel op afstand (per e-mail) of fysiek jouw dak komen bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken.

Na onze afspraak maken wij een offerte op maat, met alle informatie die je nodig hebt! Ook kijken wij voor je, of er mogelijkheden zijn om bij jouw gemeente subsidie aan te vragen voor een groendak.

Aan de slag!

Zodra u onze offerte heeft ontvangen en hiermee akkoord bent, plannen wij in overleg een datum voor installatie en heeft u volledig ontzorgd een mooi groendak met alle bijkomende voordelen.

“Enige jaren na de oplevering van onze nieuwbouwhuizen in het Utrecht Noord-Oost wilden wij de daken van onze schuren vergroenen. De reden? Wij beseften dat onze geliefde stad zomers afkoeling nodig heeft en waterbuffering bij natte perioden. Daar wilden we een steentje aan bijdragen. Het insectenleven, binnenklimaat en de verlenging van de levensduur van de dakbedekking waren andere interessante redenen. En tot slot was ook het esthetisch aspect belangrijk. Prettig was dat de Gemeente Utrecht een subsidie uitgeeft, al hebben we die nog steeds niet binnen. Maar ook zonder is een groen dak de kosten meer dan waard! 

Door het met 17 woningen tegelijk aan te pakken, kregen we van UwGroendak een mooie korting. We hebben gekozen voor de optie dat UwGroendak de aanleg geheel verzorgde omdat dit ons veel tijd zou besparen tegen geringe meerkosten op de levering. Het contact vooraf en de tijdens de aanleg en ‘nazorg’ verliep zeer prettig. En het resultaat is prachtig zoals je ziet. UwGroendak heeft ook een onderhoudsinstructie afgegeven met daarbij een onderhoudscontract als optie. Al met al zijn we dik tevreden!”

Gert Heerschop

Initiatiefnemer, Heerschop Online