LATEN AANLEGGEN

Laten aanleggen

Altijd al een groen dak gewild, maar geen tijd om het zelf aan te leggen?! Geen probleem… wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Sedumdaken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij kunnen zowel op afstand (per e-mail) of fysiek jouw dak komen bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken.

Na onze afspraak maken wij een offerte op maat, met alle informatie die je nodig hebt! Ook kijken wij voor je, of er mogelijkheden zijn om bij jouw gemeente subsidie aan te vragen voor een groendak.

Aan de slag!

Zodra u onze offerte heeft ontvangen en hiermee akkoord bent, plannen wij in overleg een datum voor installatie en heeft u volledig ontzorgd een mooi groendak met alle bijkomende voordelen.

Mijn thuiskantoor heeft een bituum dak en daardoor kan de temperatuur aardig oplopen als de zon erop staat. Na het plaatsen van het sedum dak is het binnen 5 tot 6 graden koeler. Daarnaast lag het butagas verbruik afgelopen winter ook lager. Het kantoor (een pipowagen) staat achter in de tuin en door het dak lijkt de tuin nog groter ook.
Eric Cornelissen

Partner , Het Marketing Station

Heb je vragen?

Bel of app onze specialisten,
wij helpen je graag!

✆ Tom: 06 11 91 48 52

✆ Leonie: 06 15 34 94 53

Wist je dat?

  • je bij ons complete oplossingen per vierkante meter kunt bestellen?
  • je makkelijk onderhoudsbenodigdheden online kunt bijbestellen
  • je door ons geholpen wordt wanneer je er zelf toch niet uit komt.
  • je bent voorgegaan door veel tevreden klanten