Over ons

Over ons

Sinds jongs af aan kennen wij (Tom en Leonie) elkaar en blijven onze wegen elkaar kruisen. Met beide veel liefde voor groen en een duurzame leefomgeving kon het bijna niet anders om als zakelijke partners samen “met jou!” de wereld een stukje groener te gaan maken.

Waarom groene daken?

Na onze opleidingen hebben wij ons op onze eigen manier gespecialiseerd binnen de wereld van groene daken. Tom heeft zich voornamelijk gericht op de ontwikkelingen van de sedummat en alles wat daarbij komt kijken. Leonie heeft zich gespecialiseerd in de kennis over groene daken, de bouwkundige mogelijkheden en de verschillende opbouwen om te zorgen dat een groendak zich ook op jouw dak perfect ontwikkeld.

Wat kunnen wij u bieden?

Naast onze jarenlange ervaring met Sedum, daktuinen en groene daken, willen wij je graag van een kwalitatief sterk, mooi, bloemrijk groendak voorzien

Leonie Kooijman

Leonie Kooijman

UWgroendak adviseur

Bel: 06 15 34 94 53

Mail: leonie@uwgroendak.nl

Tom Schipper

Tom Schipper

UWgroendak uitvoerder

Bel: 06 11 91 48 52

Mail: tom@uwgroendak.nl

Mijn thuiskantoor heeft een bituum dak en daardoor kan de temperatuur aardig oplopen als de zon erop staat. Na het plaatsen van het sedum dak is het binnen 5 tot 6 graden koeler. Daarnaast lag het butagas verbruik afgelopen winter ook lager. Het kantoor (een pipowagen) staat achter in de tuin en door het dak lijkt de tuin nog groter ook.
Eric Cornelissen

Partner , Het Marketing Station

We zijn erg blij met de snelle levering en kwaliteit van het sedumdak. De communicatie verliep prettig en het leggen was prima zelf te doen. Al met al een prachtig resultaat, laat de bijen maar komen!

Peter van Tol

Heb je vragen?

Bel of app onze specialisten,
wij helpen je graag!

✆ Tom: 06 11 91 48 52

✆ Leonie: 06 15 34 94 53

Wist je dat?

  • je bij ons complete oplossingen per vierkante meter kunt bestellen?
  • je makkelijk onderhoudsbenodigdheden online kunt bijbestellen
  • je door ons geholpen wordt wanneer je er zelf toch niet uit komt.
  • je bent voorgegaan door veel tevreden klanten