Webshop & Betaling

Bezorgtijden

Wij werken met externe transporteurs die uw bestelling op een zo min mogelijke C02 belastende route inplannen. We daarom niet precies hoe laat de chauffeur bij u voor de deur staat. Dit kan tussen 8 en 17 uur zijn, afhankelijk van de route.

Wel kunt u kiezen voor een tijdspad voor wat aflevering betreft in het bestelproces. Dit tijdspad is van 9 tot 12 uur of 12 tot 17 uur. Hiervoor worden extra kosten berekent omdat de transporteur dan veelal een andere route moet aanhouden of omrijden. Echter is het nooit aan te geven of uw bestelling om 9 uur, 10 uur of bijvoorbeeld exact om 15 uur aankomt. Het is immers geen pakketdienst maar pallet-transport.

Bent u niet thuis is dat ook geen probleem. De chauffeur heeft uw telefoonnummer en zal in ieder geval dan even proberen contact met u op te nemen. De chauffeur zal, wanneer u niet thuis bent de bestelling op de pallet(s) zo dicht mogelijk bij de voordeur of oprit plaatsen.

Uw bestelling staat op één of meerdere pallets. De pallets hebben geen statiegeld. U kunt er zelf een leuke tuintafel, bank of plantenwand van maken. Hij hoeft in ieder geval niet retour te komen.

Doe-zelf-pakketten (per vierkante meter):

Bestellen is voor zelf aanleggen is heel simpel! Je kiest het pakket wat het best bij je past, geeft het aantal vierkante meters op en je ziet direct wat het kost. Tenslotte kun je de bestelling direct betalen.

| Light = € 52,00 / m2 | Heavy € 54,95 / m2 | Tray = € 61,50 / m2

Hoe kies het pakket dat bij je dak past?

De keuze van een doe-het-zelf pakket is afhankelijk van het gewicht per vierkante meter dat je dak kan dragen. Bedenk daarbij dat het lichtste pakket het laagste water opnemende vermogen heeft. Dit betekent dat je vaker moet sproeien. Het 'compleet dakpakket light' is geschikt voor de meeste daken en wordt ook het meest gekozen.

Losse producten:

Webshop

Alle getoonde producten zijn in principe altijd op voorraad en betalen gaat eenvoudig.

KlarnaiDEAL