Webshop & Retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

UWgroendak.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door UWgroendak.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij UWgroendak.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag UWgroendak.nl  wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. UWgroendak.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Annuleren van uw bestelling, voordat er geleverd is, dient 48 uur vóór de bevestigde afleverdatum door u per -email gedaan te worden. Wanneer dit niet tijdig is gedaan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen omdat de materialen veelal dan verzamelt zijn en/of op pallets zijn geplaatst.

Wij hanteren de volgende annuleringskosten: > 48* uur vóór aflevering =  geen bijkomende kosten | 48 – 24* uur vóór aflevering = 25 % van het aankoopbedrag en 100% van de bezorgkosten | minder dan 24* uur vóór aflevering =  75 % van het aankoopbedrag en 100% van de bezorgkosten

Daar het om ‘levende’ materialen gaat vallen de vegetatiematten, sedumcassettes, sedumstekjes en zaad en/of planten niet onder de bedenktijd regeling en kunnen niet retour gedaan worden. Alle overige materialen kunnen enkel retour gedaan worden in ongeopende en onbeschadigde verpakking. Teveel bestelde materialen kunnen niet retour gedaan worden met teruggaaf van kosten.

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en zullen ten alle tijden hier naar handelen!

Bij retourneren gelieve eerst contact met ons opnemen: info@uwgroendak.nl. Wij zullen dan samen met u er voor zorgen dat de materialen naar het juiste adres (onze magazijn) verzonden kunnen worden.

Doe-zelf-pakketten (per vierkante meter):

Bestellen is voor zelf aanleggen is heel simpel! Je kiest het pakket wat het best bij je past, geeft het aantal vierkante meters op en je ziet direct wat het kost. Tenslotte kun je de bestelling direct betalen.

| Light = € 52,00 / m2 | Heavy € 54,95 / m2 | Tray = € 61,50 / m2

Hoe kies het pakket dat bij je dak past?

De keuze van een doe-het-zelf pakket is afhankelijk van het gewicht per vierkante meter dat je dak kan dragen. Bedenk daarbij dat het lichtste pakket het laagste water opnemende vermogen heeft. Dit betekent dat je vaker moet sproeien. Het 'compleet dakpakket light' is geschikt voor de meeste daken en wordt ook het meest gekozen.

Losse producten:

Webshop

Alle getoonde producten zijn in principe altijd op voorraad en betalen gaat eenvoudig.

KlarnaiDEAL