Webshop & Betaling

Vrachtkosten

Omdat het gaat om palletvervoer rekenen wij vrachtkosten.  Per systeem of product kunt u de vrachtkosten terug vinden in de webshop en deze zijn voor alle systemen vanaf € 65,- .

Wij werken met een staffel systeem, des te meer u besteld, des te goedkoper de stuks of vierkante meter prijs zal worden maar ook de vrachtkosten zullen afnemen tot een bepaald minimum.

  1. Afleveren tussen 9.00 – 18.00 uur in NL (tijdstip dat de chauffeur er is, is niet aan te geven!) 
  2. Afleveren tussen 09.00 – 12.00 uur in NL (extra toeslag)
  3. Afleveren tussen 12.00 – 17.00  in NL (extra toeslag)
  4. Afleveren vóór 10 uur ‘s ochtends  (extra toeslag, België  niet mogelijk) (files en onvoorziene omstandigheden voorbehouden)
  • Levertijd is altijd 3 – 5 werkdagen indien voor 12 uur besteld. Lees hier de levertijden
  • Bezorgen kan niet op maandag, zaterdag en zon-en feestdagen en de dag direct na Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e pinkster- en 2e paasdag. 

Doe-zelf-pakketten (per vierkante meter):

Bestellen is voor zelf aanleggen is heel simpel! Je kiest het pakket wat het best bij je past, geeft het aantal vierkante meters op en je ziet direct wat het kost. Tenslotte kun je de bestelling direct betalen.

| Light = € 52,00 / m2 | Heavy € 54,95 / m2 | Tray = € 61,50 / m2

Hoe kies het pakket dat bij je dak past?

De keuze van een doe-het-zelf pakket is afhankelijk van het gewicht per vierkante meter dat je dak kan dragen. Bedenk daarbij dat het lichtste pakket het laagste water opnemende vermogen heeft. Dit betekent dat je vaker moet sproeien. Het 'compleet dakpakket light' is geschikt voor de meeste daken en wordt ook het meest gekozen.

Losse producten:

Webshop

Alle getoonde producten zijn in principe altijd op voorraad en betalen gaat eenvoudig.

KlarnaiDEAL