Zelf AANLEGGEN

Zelf aanleggen… dat kan!

Het kan echt: zelf aanleggen. Om je te ondersteunen, leveren wij via onze webshop vanuit onze voorraad en geven advies op de cruciale punten. Hiernaast staat een selectie van onze doe-het-zelf pakketten. 

Bestellen per vierkante meter

Om het makkelijker voor je te maken bieden wij onze pakketten aan per vierkante meter. Je hoeft alleen de oppervlakte van je dak te weten om te bestellen. Wij maken voor jou de vertaalslag naar de benodigde producten. Omdat dit niet altijd precies uitkomt ronden wij af in jouw voordeel en krijg je vaak iets meer materiaal dan nodig. Het materiaal wordt op pallet geleverd.

Kan je dak het hebben?

Voordat je van start gaat is het belangrijk om te weten of je dak sterk genoeg is voor een groendak. Het is vooral belangrijk om te weten wat het draagvermogen van je dak is. Ben je niet er niet zeker van of je dak geschikt is? Neem dan contact met ons op dan adviseren wij je hierover. Wij komen langs of wij kijken via een videoverbinding even met je mee.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Als je zelf aan de slag gaat dan is het gemakkelijker om te kiezen voor de complete pakketten. Deze worden kant en klaar, samengesteld per vierkante meter aangeleverd zodat jezelf niet hoeft te puzzelen op wat je nodig hebt.

Het enige dat je goed moet uitzoeken is welk gewicht je dak kan dragen. Dikke pakketten houden het vocht langer vast zodat je minder vaak hoeft te sproeien. Echter, je dak moet het gewicht wel aankunnen!

Er zijn in principe zes mogelijkheden:

  • Compleet dakpakket extra light voor daken met een draagvermogen tot maximaal 40kg/m2
  • Compleet dakpakket light voor daken met een draagvermogen tot maximaal 55kg/m2
  • Compleet dakpakket medium voor daken met een draagvermogen tot maximaal 80kg/m2
  • Compleet dakpakket heavy voor daken met een draagvermogen tot maximaal 90kg/m2
  • Compleet dakpakket tray voor daken met een draagvermogen tot maximaal 65kg/m2
  • Compleet tuinpakket easy voor tuinen

Neem gerust contact met ons op als je niet zeker weet welk gewicht jouw dak kan dragen.

We zijn erg blij met de snelle levering en kwaliteit van het sedumdak. De communicatie verliep prettig en het leggen was prima zelf te doen. Al met al een prachtig resultaat, laat de bijen maar komen!

Peter van Tol

Mijn thuiskantoor heeft een bituum dak en daardoor kan de temperatuur aardig oplopen als de zon erop staat. Na het plaatsen van het sedum dak is het binnen 5 tot 6 graden koeler. Daarnaast lag het butagas verbruik afgelopen winter ook lager. Het kantoor (een pipowagen) staat achter in de tuin en door het dak lijkt de tuin nog groter ook.
Eric Cornelissen

Partner , Het Marketing Station

We zijn erg blij met de snelle levering en kwaliteit van het sedumdak. De communicatie verliep prettig en het leggen was prima zelf te doen. Al met al een prachtig resultaat, laat de bijen maar komen!

Peter van Tol

Heb je vragen?

Bel of app onze specialisten,
wij helpen je graag!

✆ Tom: 06 11 91 48 52

✆ Leonie: 06 15 34 94 53

Wist je dat?

  • je bij ons complete oplossingen per vierkante meter kunt bestellen?
  • je makkelijk onderhoudsbenodigdheden online kunt bijbestellen
  • je door ons geholpen wordt wanneer je er zelf toch niet uit komt.
  • je bent voorgegaan door veel tevreden klanten