Buurtinitiatief

Buurtinitiatief

Wij begrijpen heel goed dat je enthousiast bent over een groendak! Dat zijn wij tenslotte zelf ook 😊

Informatieavond

Vind je het leuk om ook jouw buurtbewoners enthousiast te maken? Laat het ons dan weten! Samen organiseren we een avond bij ons op kantoor of bij jou in de wijk om een presentatie te geven over groene daken en alle vragen te beantwoorden die op dat moment rijzen, en natuurlijk geldt:

Samen groen worden is voordeliger!

“Hoe meer buurtbewoners tegelijk een groendak aanschaffen, des te meer dit zich vertaalt in een mooie buurtinitiatief prijs!”.

“Enige jaren na de oplevering van onze nieuwbouwhuizen in het Utrecht Noord-Oost wilden wij de daken van onze schuren vergroenen. De reden? Wij beseften dat onze geliefde stad zomers afkoeling nodig heeft en waterbuffering bij natte perioden. Daar wilden we een steentje aan bijdragen. Het insectenleven, binnenklimaat en de verlenging van de levensduur van de dakbedekking waren andere interessante redenen. En tot slot was ook het esthetisch aspect belangrijk. Prettig was dat de Gemeente Utrecht een subsidie uitgeeft, al hebben we die nog steeds niet binnen. Maar ook zonder is een groen dak de kosten meer dan waard! 

Door het met 17 woningen tegelijk aan te pakken, kregen we van UwGroendak een mooie korting. We hebben gekozen voor de optie dat UwGroendak de aanleg geheel verzorgde omdat dit ons veel tijd zou besparen tegen geringe meerkosten op de levering. Het contact vooraf en de tijdens de aanleg en ‘nazorg’ verliep zeer prettig. En het resultaat is prachtig zoals je ziet. UwGroendak heeft ook een onderhoudsinstructie afgegeven met daarbij een onderhoudscontract als optie. Al met al zijn we dik tevreden!”

Gert Heerschop

Initiatiefnemer, Heerschop Online

Heb je vragen?

Bel of app onze specialisten,
wij helpen je graag!

✆ 030 87 89 951

✆ 06 11 91 48 52

Wist je dat?

  • je bij ons complete oplossingen per vierkante meter kunt bestellen?
  • je makkelijk onderhoudsbenodigdheden online kunt bijbestellen
  • je door ons geholpen wordt wanneer je er zelf toch niet uit komt.
  • je bent voorgegaan door veel tevreden klanten